S ha még fokozni akarjuk az idillt, bármikor elkaphatjuk a pillanatot, amikor Alexandre, a legfiatalabb „marhákkal suttogó”, beszélgetésbe elegyedik kedvenceivel. Hogy miről? Ki tudja!
Talán a 2000-es évjáratú Côte de Boeuf 3000 eurós kilónkénti áráról, vagy a hongkongi Four Seasons Hotel Caprise éttermében, a világ kiválasztott séfjeinek megrendezésre kerülő „Polmard's Rare Millesime Cote de Boeuf, Vintage 2000” vacsoráról, mindegy is. Nem tudja kedvenceit kizökkenteni béketűrésükből. Lehet, ők is látják posztumusz tündöklésüket, hiszen a -43 fokos környezetben, 120 km/órás sebességű légfúvással „hibernált” marhahúsok, a vintage „”MIllesime”-ek, kelendőbbek, mint valaha. Gál Józsinál majd biztos látjuk a táblán.