Hirdetés
Hirdetés

A Digók megállapodnak: pénteken nyit a Digó Pizzéria

2017. december 13.
Úgy látszik, nem csak pizzasütésben (és kemenceépítésben) professzionálisak a srácok. Elemi érzékük van a marketinghez is. A nyitás előtt kevesebb, mint 48 órával sem árulják el, hol nyílik meg az első pizzázójuk. A péntek dél tuti, és némi faggatás árán azt is megtudtuk, hogy Budapest belvárosában, a Deák tér közelében készül a nyitás. A Deák […]
Hirdetés

Úgy látszik, nem csak pizzasütésben (és kemenceépítésben) professzionálisak a srácok. Elemi érzékük van a marketinghez is. A nyitás előtt kevesebb, mint 48 órával sem árulják el, hol nyílik meg az első pizzázójuk.
A péntek dél tuti, és némi faggatás árán azt is megtudtuk, hogy Budapest belvárosában, a Deák tér közelében készül a nyitás.

A Deák tér környékén tehát lassan bármerre forduljunk meg a tengelyünk körül, 100 méteren belül igen (Igen) jó pizzákra lelhetünk.


A Madách téri, szintén eredeti nápolyi pizzát kínáló Igenen kívül két Pizza Me az opció, és ha minden igaz, a Digóért sem kell majd sokáig fáradnunk.
Papp Zoltánék csak annyit árultak el, hogy egy télikert(szerű) helyen kell keresnünk őket. Beülni nem lesz lehetőség, de ott falatozni igen. A fent említettekkel szemben ők nem fognak pizzaszeletet árulni. A legkisebb tétel a tőlük megszokott, 30 centi átmérőjű körüli pizzakorong lesz, vagyis mondhatjuk, hogy rendhagyó street food koncepcióval van dolgunk.

Nyolc feltétvariációban gondolkodnak: a két nápolyi ízre (marinara és margherita), valamint a "fehér pizzára" bizton számíthatunk. További háromféle pizzán tovább cifrázzák az elvárható itáliai jókat, valamint a margheritát kérhetjük extra bivalymozzarellával is, ez lenne a Margherita DOP, és egy extra havi ajánlattal is mindig készülnek majd.

Még egy jó hír,

hogy a télikertes megoldás csak az első lépés a letelepedés felé. Még idén számíthatunk tőlük egy saját üzlethelyiségre is, megtartva a Deák tér közelében lévő "állandó kitelepülést" is. Nem lustálkodnak, az biztos. (Már a Sziget Fesztiválon is két egységgel voltak kint.)
Mindig öröm, ha nem csak a nyomasztó munkaerőhiányról hallunk (írhatunk), hanem tenni akaró és tenni képes lelkes figurákról adhatunk hírt.
Olvasta már a nyári Digó-interjúnkat? "Van helye a nápolyi pizzának Budapesten"
Nyitás: 2017.12.15-e, 12 óra
Helyszín: Erzsébet tér, az Akvárium lépcsőjének tetejénél (így érthető is, miért nem beülős – utólag szerkesztve)
Facebook esemény
Képek forrása.

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram