Hirdetés
Hirdetés

Ma debütál topséfekkel a nagyközönség előtt a Made in Hungary

SZERZŐ: DiningGuide
2019. május 16.
A februári szakmai bemutatkozás után először lép a nagyközönség elé a Made in Hungary Top Gasztronómiai Társulás. A helyszín a Millenáris Park, ahol ma délután öt órakor nyitja meg kapuit a Gourmet Fesztivál. A jelszó: 95-ös stand!
Hirdetés

Made in Hungary Top Gasztronómiai Társulás idén februárban mutatkozott be szakmai körökben a Volkswagen-Dining Guide díjátadó gálán, most pedig a nagyközönség elé lép. A Gourmet Fesztiválon kiállító éttermek, cukrászdák, pékségek és borászatok között megtalálható a Made in Hungary standja is, ahol a rendezvény négy napja alatt egymás után fordulnak meg a társulásban résztvevő top éttermek séfjei.

Ma, május 16-a, csütörtökön Szulló Szabina (Stand és Stand25 Étterem)Ádám Csaba (Olimpia Étterem), valamint Jahni László, a Kistücsök Étterem konyhafőnökével lehet élőben is találkozni a fesztivál 95-ös számú standján. A Made in Hungary társulást alkotó éttermek mindegyike a saját stílusa és ízvilága szerinti aszú és kacsamáj fogást tartja étlapon az étteremben (itt olvasható az éttermek Made in Hungary kínálata!).

A Gourmet Fesztiválra viszont egy egységes recepttel érkezik a társulás:

kacsamájterrin, fűszeres almapüré, vajas briós – Szepsy István és a Bodrog Borműhely hatputtonyos aszúinak

felhasználásával. A fesztiválon kapható fogás hűen képviseli az éttermi összefogás létrejöttének üzenetét: a magyar gasztronómia jellegzetes, prémium magyar alapanyagainak felmutatását, korszerű ételek megalkotásával.

A fesztivál 95-ös standja egy hatszögletű faház, közvetlen szomszédok a Deák Street Kitchen (94-es stand), valamint a csak vasárnap kiállító Csalogány26 éttermek (96-os stand). Térkép itt elérhető.

Belépőjegyek itt elérhetők.

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram