A cikkben leírják a versenyételt (Szivárványos pisztráng erdei gombákkal és medvehagymával), valamint kiemelik a Salon Étterem executive-chefje, Wolf András nevét is, aki Koppány Leventét segítette a felkészülésben.
Idén a közép-európai döntőn olyan séfek alkották a zsűrit, mint Cornelia Poletto (Cornelia Poletto, Hamburg), Tim Raue (Tim Raue Étterem, Berlin), Tristan Brandt (Opus V, Mannheim) vagy éppen az idén májusban nálunk járt és a Gourmet Fesztiválon főzött Konstantin Filippou Bécsből.
A tréningezés pedig nem áll le, hiszen most jön csak a java. 2020 júniusában Milánóban rendezik meg a S.Pellegrino Young Chef Grand Finale-t, avagy a világdöntőt.
Olvasta már korábbi hírünket a témában?
A Dining Guide szerkesztőségének munkáját SAMSUNG okostelefonok segítik 2024-ben.