Hirdetés
Hirdetés

Kávébár-hétvége a Kazinczy utcában

2017. február 3.
Idén új helyszínen mokkázhatnak a kávérajongók. Február 18-19-én nyolcadik alkalommal zajlik a hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseménye, a KávéBár Bazár, most a Kazinczy utcai Tesla Budapestben. Időben szólunk, még lehet belépőt váltani. Főszerepben a kávé, de bor, párlat és egyéb italkülönlegesség is lecsúszhat a kóstolónapok valamelyikén, majd 30 kiállító várja a látogatókat. Az egykori […]
Hirdetés

Idén új helyszínen mokkázhatnak a kávérajongók. Február 18-19-én nyolcadik alkalommal zajlik a hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseménye, a KávéBár Bazár, most a Kazinczy utcai Tesla Budapestben. Időben szólunk, még lehet belépőt váltani.
Főszerepben a kávé, de bor, párlat és egyéb italkülönlegesség is lecsúszhat a kóstolónapok valamelyikén, majd 30 kiállító várja a látogatókat. Az egykori Elektrotechnikai Múzeum első emeleti Loft termében ismert márkák és a piac új szereplői egyaránt bemutatkoznak, s izgalmas előadások, versenyek kísérik a hétvégét.
A kóstolás mellett a szakma is megmérettetik. A két nap során öt országos bajnokság zajlik: a baristák a Coffee in Good Spirits és a Latte Art versenyeken mérkőznek meg, s a nyertesek a júniusi, budapesti világbajnokságon képviselik hazánkat. A Magyar Koktél- és Flair Bajnokság vasárnap délelőttől estig tart a földszinti Klubban, s ugyanezen a napon lesz a Magyar Sommelier Bajnokság nyilvános döntője is.
A versenyeken és a kóstolókkal egybekötött előadásokon való részvételt, valamint korlátlan kávéfogyasztást, borok, párlatok, és egyéb italkülönlegességek kóstolósát is tartalmazza a belépőjegy ára.
event_KavebarBazar2017 (2)
További információ: www.kavebar.hu

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram