Hirdetés
Hirdetés

Jane Goodall ma a kiSSBende kenyerét reggelizte

SZERZŐ: DiningGuide
2016. május 24.

A napokban Budapesten tartott előadást Jane Goodall, a világhírű antropológus és etológus. Vacsoráját pedig a kiSSBende contact dining bistro készítette.

Hirdetés

"Az egész találkozás, és hogy mi főzhettünk neki, nagyon felemelő és felejthetetlen volt. Magyar sajtokból (tehén és kecske), valamint zöldségekből készítettünk neki öt fogást, ugyanis húst nem eszik. Csak hazai farmokról és termelőktől választottunk alapanyagot, mint mindig, itt a bisztróban. Kenyeret is sütöttünk neki, ezt annyira szerette, hogy magával is vitt belőle, hogy ezt reggelizhesse. Végül kortárs magyar tervezőnők étkészletein tálaltunk neki" – árulta el Bende Zsófi, a kiSSBende egyik tulajdonosa.
A 82 éves Goodall az év 300 napján utazik, és mindenhol olyan éttermet választ, ahol fontos szempont a fenntarthatóság. A kiSSBende Bisztró nemrég nyerte el azt a címet, és a Felelős Gasztrohős ajánlotta a Jane Goodall Intézet figyelmébe.

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram