Csupa csillogás, pezsgő meg buborék lesz a Shakespeare Bál, ahol három különböző menüvel készülnek.
A páholyban szolgálják fel a legfényűzőbb menüt:
- Házi pácolású alaszkai vadlazac kockák (sóban, citromban és ginben pácolva), citrusos spenóttal
- Perui polip ceviche: polip saláta zellerszárral, intenzív fűszerekkel, mint az újhagyma és a koriander
- Rózsaszín, lassan sült, argentín marha hátszín, a klasszikus roast beef, pikáns mexikói zöldségekkel (paprika, paradicsom, kukorica, uborka)
- Kecskesajt mousse magyar kézműves kecskesajtból, paradicsom salsával, sós, pörkölt, magvas morzsával
A fizetős ételpultoknál a reneszánsz királyi udvarok hangulatát szeretnék visszaadni:
- Vitello tonnato, rózsaszínre sült borjú krémes tonhal mártással
- Kacsamell szivar zelleres szőlőraguval
- Firenzei rákkoktél
- Paradicsomos gazpacho articsókával
Az első emeleti bárpultból pedig luxy falatokat kínálnak:
- Sajtválogatás friss házi kenyérrel
- Sonkaválogatás (crudo és cotto) friss házi kenyérrel
- Gourmet hot dog: kézműves, házi sütésű buciban roppanós bécsi virsli, fűszeres mustárral, frissen készítve
- Chilis borjúragu leves, külön pultnál