Hirdetés
Hirdetés

Íme a Shakespeare Bál menüje

SZERZŐ: DiningGuide
2015. december 14.
A Magyar Állami Operaház 2016-os Shakespeare Bálján a menüt a Zsidai Csoport adja.
Hirdetés

Csupa csillogás, pezsgő meg buborék lesz a Shakespeare Bál, ahol három különböző menüvel készülnek.
A páholyban szolgálják fel a legfényűzőbb menüt:

  • Házi pácolású alaszkai vadlazac kockák (sóban, citromban és ginben pácolva), citrusos spenóttal 
  • Perui polip ceviche: polip saláta zellerszárral, intenzív fűszerekkel, mint az újhagyma és a koriander
  • Rózsaszín, lassan sült, argentín marha hátszín, a klasszikus roast beef, pikáns mexikói zöldségekkel (paprika, paradicsom, kukorica, uborka)
  • Kecskesajt mousse magyar kézműves kecskesajtból, paradicsom salsával, sós, pörkölt, magvas morzsával

A fizetős ételpultoknál a reneszánsz királyi udvarok hangulatát szeretnék visszaadni:

  • Vitello tonnato, rózsaszínre sült borjú krémes tonhal mártással
  • Kacsamell szivar zelleres szőlőraguval
  • Firenzei rákkoktél
  • Paradicsomos gazpacho articsókával

Az első emeleti bárpultból pedig luxy falatokat kínálnak:

Hirdetés
  • Sajtválogatás friss házi kenyérrel
  • Sonkaválogatás (crudo és cotto) friss házi kenyérrel
  • Gourmet hot dog: kézműves, házi sütésű buciban roppanós bécsi virsli, fűszeres mustárral, frissen készítve
  • Chilis borjúragu leves, külön pultnál
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram