Nemzetközi tudásmegosztás – A szakma kihívásai és a lehetséges megoldások
A SIRHA Budapest a kelet-közép-európai régió legjelentősebb nemzetközi szakkiállításaként kínál fórumot mindazoknak, akiknek igényük van a közös eszmecserére és a szakmai kapcsolatok felélesztésére. A válságidőszak folyamatos kihívások elé állítja a HoReCa szektort, így még az eddigieknél is sokkal indokoltabb a tapasztalatok megvitatása és az aktuális trendeket illető ismeretek bővítése. Az esemény hozzájárul az üzleti élet fellendítéséhez, hiszen lehetőséget biztosít az alternatív, illetve a már jól bevált gyakorlatok és megoldások megismerésére és elsajátítására.
A régió legjelentősebb élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítását
A két évente megrendezésre kerülő szakkiállítás már 2014 óta teremt lehetőséget a piac nemzetközi szereplőinek bemutatkozásra, üzletszerzésre, kapcsolataik és ismertségük bővítésére és erősítésére. Ehhez hozzájárul, hogy az előző kiállításra 44 különböző országból érkeztek látogatók. Magyarország mellett többek között Ausztria, Olaszország, Lengyelország, a Cseh Köztársaság, Horvátország, Szlovákia, Szerbia és Románia legjelentősebb piaci szereplői is képviseltetik magukat a kiállításon, lehetővé téve a kiterjed szakmai kapcsolatok kiépítését. A 2022-es SIRHA Budapesten 376 kiállító vett részt 17 országból, akik között egyaránt voltak séfek, pékek és cukrászok, illetve döntéshozók, menedzserek és cégvezetők. A 2024-es eseményen pedig még ennél is sokkal jelentősebb érdeklődésre számítanak a szervezők.
A SIRHA Budapest kiváló lehetőséget kínál szakmai és üzleti találkozók lebonyolítására, miközben személyre szabott szolgáltatások segítik a partnerek részvételének hatékonyságát. A résztvevők egyszerűen és térítésmentesen meghívhatják meglévő és új partnereiket E-tickettel, emellett a rendezvény marketing és egyedi standépítési szolgáltatásokkal is segíti őket. A tárgyalásegyeztetés lehetősége elérhető a kiállítás weboldalán keresztül, emellett a SIRHA a honlapon a résztvevők számára térítésmentesen lehetőséget nyújt az újdonságok és egyedi ajánlatok megosztására is.
November 17-ig várják a kiállítók jelentkezését
A minden korábbinál jelentősebb érdeklődést azért is lehet már előre borítékolni, mivel a kiállítóhelyek 60%-a már most elfogyott. Így a szervezők úgy döntöttek, hogy egészen november 17-ig meghosszabbítják a jelentkezési határidőt, hogy a nemzetközi piac minden szereplőjének lehetősége legyen a szakmai kiállításon részt venni. A már biztosan résztvevő legnagyobb partnerek közül az élelmiszeripart a Kotányi, az Unilever és a már állandó vendégnek számító Olasz Külkereskedelmi Intézet (ICE) képviseli, az italokat pedig a Koch borászat és a Grapos Üdítőital. A kávéház és bár szegmensből már biztosan itt lesz a Nestlé Hungária Nespresso Divízió és a Valdo Café System. A csomagolás és logisztikai szegmenst a Packmarket reprezentálja, amely előadásokkal, konferenciákkal és a Packadémia Roadshow-val érkezik a kiállításra. A bútor, textil, asztali teríték és szállodaipar területéről a Chef's Uniform volt az első bejelentkező, a sütőipart és cukrászatot a König-Units Kft képviseli, valamint itt lesz a Magyar Pékszövetség is, aki szakmai beszélgetésekkel és technológiai innovációk bemutatásával készül. A technológia, higiénia és szolgáltatások szegmensből a Food Hygene és az Okos HACCP Kft biztosította már a helyét.
Bővebb információ a jelentkezés feltételeiről a www.sirha-budapest.com weboldalon olvasható.
A cikk megjelenését a SIRHA Budapest támogatta.
A Dining Guide szerkesztőségének munkáját SAMSUNG okostelefonok segítik 2024-ben.