Hirdetés
Hirdetés

Hangulatjelentés, 2022 nyár: Büttner Márton üzenete a borászatuknak (régóta) tartozóknak

2022. július 20.
Csak tippjeink lehetnek arra nézvén, hogy milyen mértékű fizetésképtelenséggel és körbetartozással számolhatunk az elkövetkezendő időszakban.
Hirdetés

Nyitókép: Büttner Winery

Kintlevőségek mindig is akadtak az üzleti életben, de jelenleg harapni lehet a feszültséget a levegőben. A 2020 eleje óta eszkalálódó helyzetben gyakorlatilag már megszoktuk, hogy állandó készültségben élünk, most pedig lélegzetvisszafojtva várjuk a gazdasági életet alapjaiban befolyásoló legújabb döntéseket, eseményeket.

Kommentár nélkül közölnénk azt a felszólítást, amit egy balatoni borászat, a káptalantóti Büttner Borbirtok vezetője, Büttner Márton tett ma délután közzé.

Csak tippjeink lehetnek arra nézvén, hogy milyen mértékű fizetésképtelenséggel és körbetartozással számolhatunk az elkövetkezendő időszakban, legyen szó a gazdákról, termelőkről, kereskedőkről, vendéglátókról és a teljes szolgáltatószektorról.

Az üzenet így szólt:


Tisztelt Partnereink!

Kérném, aki huzamosabb ideje tartozik a Büttner Borbirtok számára (min. 6 hónap), ezen a héten rendezze kintlévőségeit felénk.
Jövő héten személyesen hajtjuk be a tartozásokat. Amennyiben nincs rá fedezet, tárgyi eszközöket is elviszünk, amik fedezik a tartozás ellenértékét.
Természetesen hivatalosan tesszük meg lépéseinket.

Nincs magyarázat (háború, covid, rezsi, egyéb indok)

Tisztelettel és köszönettel,
Büttner Márton
ügyvezető igazgató
Büttner Borászat Kft.


Tovább olvasok:

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram