Hirdetés
Hirdetés

Ha élőben szeretné látni a Bocuse d'Or Európa-bajnokságot, érdemes beszerezni a belépőt!

2022. február 18.
33 nap múlva ismét országosan is fókuszba kerül a gasztronómia. Budapest rendezi a világ legnagyobb presztízsű szakácsversenye, a Bocuse d'Or európai döntőjét.
Hirdetés

A kétévente megrendezett verseny Európa-döntőjét a francia szervezőkkel együttműködésben bonyolítja le a GL Events a budapesti Hungexpo területén. A Bocuse d’Or versenyre a Sirha Budapest expón kerül sor.

A Sirha Budapest, Kelet-Közép-Európa legjelentősebb élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítása, a Sirha március 22-től 24-ig zajlik, a Bocuse d’Or két versenynapja ezen belül 23-a, szerdára és 24-e, csütörtökre esik.

A magyar csapat a második napon, csütörtökön áll a versenyboxba, a nap végén pedig kihirdetik az Európa-döntő eredményeit is.


A 2022-es Bocuse d'Or csapat élén Dalnoki Bence áll, a commis Nyikos Patrik. A csapat-coach a 2016-os Európa-bajnok Széll Tamás, a csapat elnöke Szulló Szabina, aki a nemzetközi zsűriben hazánkat képviseli.

A verseny során használt kötelező alapanyagok olyan világszínvonalú magyar élelmiszerek lesznek, mint az őzgerinc, őzcomb és kacsamáj. A hústálhoz elkészítendő háromféle köret közül az egyikben magyar túrónak és tejfölnek is szerepelnie kell. Az idén vegetariánus tányértéma kötelező alapanyaga a burgonya, amelyből húsmentes melegételt kell készíteniük a csapatoknak.


A Bocuse d’Or Európai Válogatója ezúttal is kétnapos esemény, amely március 23-24-én lesz a Hungexpón. A magyar csapat a második versenynapon rajtol majd, aznap harmadikként.

A Sirha Budapest kiállításra szükséges tehát jegyet váltani, ha részt szeretnénk venni a Bocuse d’Or Európa-döntőn. A belépőjegyek korlátozott számban elérhetők, érdemes ezért élni az online jegyelővétel lehetőségével. Ha a korlátozott számú belépő engedi, a helyszínen is lehetséges jegyet vásárolni. Tudni érdemes, hogy a belépőjegy nem garantálja az ülőhelyet a verseny lelátóján.

Szakmai jegyek igénylésére is lehetőség van a HoReCa szektorban dolgozók, valamint a sajtómunkatársak részére. A kiállításszervezők a szakmai jegyre regisztráltak listáját a cégadatok alapján ellenőrzik, és a szakmaiság megőrzése érdekében szűrik.

A jelenleg hatályos jogszabályok alapján rendezvények csak érvényes védettségi igazolvánnyal látogathatók, amelyet a bejáratnál ellenőriznek a szervezők.

Bocuse d'Or Europe 2022

Időpont: 2022. március 23-24., szerda-csütörtök
A belépőjegy a Sirha Budapest kiállítás egészére is érvényes!
Online elővételi jegyár: 9000 Ft + kezelési költség
Az online jegyvásárlásra itt, a szakmai regisztrációra itt van lehetőség.

Tovább olvasok:

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram