Hirdetés
Hirdetés

Életképek a METRO Gasztroakadémiáról: a Bocuse d'Or séfjei mától főznek a betegellátóknak

SZERZŐ: DiningGuide
2020. március 31.
A magyar Bocuse d'Or-tagok mától minden nap betegellátóknak főznek, egymást váltva a budaörsi METRO konyháján. Életképek a METRO Gasztroakadémiáról.
Hirdetés
Balról: Bősze Ákos (METRO), Széll Tamás és Hamvas Zoltán a Gasztroakadémia konyháján

Az első napon a Szulló Szabina-Széll Tamás séfpáros jól ismert fogásai készültek: rakott burgonya (csalamádéval) és túrógombóc.

A képen Szulló Szabina

Szigorú szabályoknak kell megfelelnie az ételeknek, ezért hideg tejföl nem kerülhetett az édességre, kizárólag mikrohullámú sütőben melegíthető hozzávaló.

Túrógombócok eperöntettel

Minden nap két fogást főznek le, és az ország három betegellátó intézményének juttatják el az ételeket.

Száll Tamás, Szulló Szabina és Hamvas Zoltán állt be elsőként a konyhára, és napról napra frissülni fog a séfek csapata.

Széll Tamás és Szulló Szabina

 

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram