Hirdetés
Hirdetés

Enrico Crippa, az idei külföldi étteremtesztelőnk a Naplóban szerepelt

SZERZŐ: DiningGuide
2019. január 14.
Bár a "sárba döngölés" nem Enrico Crippa stílusa, öröm látni, hogy az étteremteszteléseink témája ismét bekéredzkedett a magyar otthonokba. Sváby András műsorában szerepelt a Magyarországon járt három Michelin-csillagos séf: a Heti Napló stábja készített interjút az idei Dining Guide-étteremtesztek külföldi inspektorával.
Hirdetés

És ezen a ponton hadd igazítsuk ki egy kicsit a Napló szerkesztőit, Enrico Crippa ugyanis nem a Michelin-kalauz ellenőre, mint ahogyan az a tévéműsor beharangozójában elhangzott. A Michelin minősítési rendszerének legmagasabb eredményével, három Michelin-csillaggal elismert olasz séf a Bocuse d’Or Italia elnöke, a világ legjelentősebb éttermi rangsorában, a The World’s 50 Best Restaurants listáján pedig a 16. helyen áll éttermével, a Piazza Duomóval. Szakmai konferenciák kedvelt előadója, nemzetközi szimpóziumok rendszeres meghívott vendége, aki számít a nemzetközi gasztronómiai életben.

Enrico Crippa a Dining Guide felkérésére érkezett Magyarországra, hogy étteremteszteléseivel segítsen felállítani a Dining Guide TOP100 Étteremkalauz idei végső sorrendjét. A tesztelések természetesen ezúttal is anonimitásban zajlottak, ezután került csak sor a tévéstáb megjelenésére és a nyilatkozatokra.

Hirdetés

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram