Jövő szerdán, július 1-jén nyit ki az V. kerületi Prestige Hotel, valamint az annak épületében működő Costes Downtown étterem. 2015-ben nyílt, majd 2016-ban azonnal Michelin-csillagot szerzett a Vigyázó Ferenc utcai étterem.
A régi-új executive chef, Miguel Rocha Vieira áll ismét a Costes-csoport élén, ő felelős az új étlapért is. A nemzetközi konyhát képviselő belvárosi étterem az utóbbi években már ráerősített a magyar alapanyag-használatra, a fogas, tiszai harcsa, pisztráng, mangalica, kacsa és kacsamáj eddig is az étlap gerincét képezte, de a beállt változások nyomán még hangsúlyosabb hazai vonalat ígér a belvárosi fine dining étterem.
Egy üzleti-családi-baráti megbeszéléshez érdemes tudni, hogy a szállodában már egészen korán, fél héttől elérhető a reggeli, büféasztalos és à la carte kínálatban is.
Ebédidőben a már ajánlott, hétvégére is kiterjesztett üzleti ebéd menü, valamint hagyományos étlap is vár. Ők pedig a vendégeket, úgyhogy lehet ínyenckedni a Stand után másodikként újranyitó Costes Downtownban!
Nyitvatartás:
reggeli minden nap 6:30-10:30
ebéd minden nap 12:00-15:00
vacsora (egyelőre) péntek-szombat 18:00-22:00
Cím: Budapest V. kerület, Vigyázó Ferenc u. 5.
A Dining Guide szerkesztőségének munkáját SAMSUNG okostelefonok segítik 2024-ben.