Hirdetés
Hirdetés

„Az új üzletet a vendégek harcolták ki” | Új óbudai egységgel bővült az Artizán

2024. január 22.
A Hold utcai Artizán már hosszú évek óta a fővárosiak egyik kedvenc kenyér- és pékárulelő helye, éppen ennek a népszerűségnek köszönhetően nyitották meg két és fél éve Bécsi úti pékségüket is, amit tavaly nyáron a MOM Parkban található Pan’ni követett. Az évből még alig telt el pár hét, azonban Fekete Gergő tulajdonos és csapata újabb meglepetéssel készült az Artizán rajongóinak: költözés! Azonban csak hatvan méterrel arrébb, így az óbudai egységük már á la carte reggeli kínálattal és Light Lunch menüvel várja a vendégeket a korábbinál újabb és nagyobb üzlethelyiségben.
Hirdetés

Fekete Gergő már-már megkerülhetetlen alakja a hazai „kenyérkultúrának”, hiszen az elsők között nyitott a fővárosban kézműves pékséget, amely történetét azóta is folyamatos bővülés és terjeszkedés jellemzi. „Amikor Óbudára költöztünk, akkor az volt a fő szempont, hogy legyen egy nagyobb műhelyünk, amihez egy kisebb vendégtér tartozott. Akkor azt gondoltuk, hogy mindez bőven elég lesz, azonban mára kinőttük” – részletezte az Artizán tulajdonosa. „A bővítést lényegében a vendégek harcolták ki maguknak, ugyanis az ő kéréseiket hallgattuk meg, amikor úgy döntöttünk, hogy egy sokkal nagyobb, szomszédos üzlethelyiségbe költözünk, a régi helyen pedig megtartjuk a műhelyünket” – tette hozzá Fekete Gergő. 

Az új egységbe költözött a cukrász részleg is, amely így még nagyobb teret és egyben szerepet is kap a cég életében, emellett a Hold utcáról és a Pan’ni-ból ismert Light Lunch menüvel is találkozhatnak a vendégek.

Friss pékáruk az Artizán kínálatából

„Szinte már a kezdetektől, mióta Óbudára költöztünk érkeznek a vendégektől kérdések azzal kapcsolatban, hogy mikor lesz ebédmenünk.

Most ennek a kéréseknek is eleget tudunk tenni” – emelte ki a tulajdonos. 

A nagyon világos, sarki üzlethelyiség designjának kialakításán ismét Pálmai Angie-vel dolgoztak együtt, így igazán egyedi, letisztult, mégis otthonos miliőre számíthatunk a kényelmes vendégtérben, amely tavasszal és nyáron terasszal fog bővülni. 

Az új üzletben hétköznaponként reggel 6 órától, hétvégén 7:30-tól várják a vendégeket

„Az előző üzlethelyiségünket is megtartottuk, továbbra is műhelyként működik,

sőt, kifejezetten kapóra jön, hogy azt a területet is el tudjuk ott foglalni, ami eddig vendégtérként funkcionált. Így gyakorlatilag lett egy nagyobb műhelyünk és egy teljesen új, szomszédos egységünk” – részletezte Fekete Gergő. „A fókusz itt még mindig a kenyéren és a pékárun van, ehhez adódik hozzá a Light Lunch menü. Tehát bővítjük a kínálatot és a lehetőségeket, de továbbra is pékség és kávézó vagyunk.” Ezt már csak az a tény is jól mutatja, hogy közvetlen közelből érezhetjük és láthatjuk, ahogyan a sütemények és péksütemények készülnek. „Minden helyszínünkön az a cél, hogy be lehessen látni a konyhába, illetve a cukrászrészlegbe. Ez azért is fontos, hogy fenn tudjuk tartani a közvetlen kapcsolatot a vendégeinkkel, ami szerintem elengedhetetlenül fontos része annak, amit csinálunk” – hangsúlyozta a tulajdonos. 

Az új üzletben hétköznaponként reggel 6 órától, hétvégén 7:30-tól várják a vendégeket friss pékáruval, kávéval, á la carte rendelhető reggeliajánlattal, emellett a hétköznapokon kétfogásos Light Lunch ebédmenüvel.

 

Fotók: Curatedbyatelier 

 

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram