Hirdetés
Hirdetés

A királynő napi négy koktélt iszik...vagy mégse

SZERZŐ: DiningGuide
2018. június 25.
Azt már többször is megírtuk, hogy II. Erzsébet angol királynő különös gondot fordít arra, mit juttat a szervezetébe. Ennek megfelelően az italait és kellő műgonddal választja ki. És nem fél a mennyiségektől sem. Legalábbis volt szakácsa szerint.
Hirdetés

A Business Insiderben megjelent riport arról számol be, hogy a királynő meg sem áll napi négy koktélig, és az elsőt, ami némi gin, egy kis Dubonnet, egy szelet cirtom és sok-sok jég, már ebéd előtt elfogyasztja. Az informátor egyébként nem más, mint őfelsége egykori séfje, Darren McGrady, aki azt is elárulta, hogy a második ital, ami az ebédet kíséri, nem más, mint egy pohár bor, de az is előfordul, hogy a helyzet egy száraz gin martinit is megkövetel. Délután öt körül mi sem kézenfekvőbb, mint egy csésze tea, vacsora után azonban szinte kivétel nélkül pezsgőt fogyaszt a királynő.
Darren McGrady valószínűleg megbánta, hogy a királynő italozási szokásairól fecsegett, ugyanis később felvette a kapcsolatot a CNN-nel, és azt állította, rossz volt a térerő, és az újságíró félreértette, amiket mondott. Ő csak annyit közölt, hogy őfelsége szereti a gint. A szakács persze magyarázkodhat, a királynőnek viszont semmit sem kell megindokolnia. Hiszen ő a királynő.
 
 
 
 

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram