Az előzetes ígéreteknek megfelelően a mentőszolgálat és a kórházi dolgozók részére főzés viszont nem állhat le, ezért a közkedvelt budai étterem, személy szerint Szulló Szabina és Széll Tamás felajánlotta segítségét, és húsvétkor négy napon át vállalja a helyszín biztosítását, a főzést, valamint magát a kiszállítást is a kórházakba.
Nagypénteken, vasárnap, hétfőn és kedden tehát a Stand25 nyújtja az "ügyeletes" konyhát. Az étterem egyébként is működik és kiszállít az ünnepek alatt (húsvét hétfő kivételével), a neves séfpárosnak így lesz segítsége is az étterem csapattagjai személyében. Tiszteletreméltó vállalás, nem sokan áldoznák a teljes húsvétjukat arra, hogy önkéntesekként végigdolgozzák.
Összefogással – egymásért!
A Dining Guide szerkesztőségének munkáját SAMSUNG okostelefonok segítik 2023-ban.