Hirdetés
Hirdetés

A „futószalagon történő főzés" megvetendő: A séfikontól, Marco Pierre White-tól tanulhat!

SZERZŐ: DiningGuide
2020. november 6.
Marco Pierre White egy ikon. Olyan séfikon, akit nem csupán annak nevezett el a média vagy a PR-gépezet, hanem valóban sokakat érintett meg keresetlen stílusával. Ő volt az első szakács Nagy-Britanniában, aki elérte a három Michelin-csillagos minősítést, és egy igazi (a nemzetközi értelemben vett) sztár. Az e-learningnek köszönhetően most személyesen tanulhatunk a gasztronómia teljes mértékben szabálytalan fenegyerekétől.
Hirdetés

A főzés nem a magamutogatásról, hanem az enni adásról szól – mondja Marco Pierre White, amivel csak a legnagyobb mértékben egyetérteni tudunk.

Marco Pierre White a reklámok egyikében egy serpenyőben, gazdag vajas alapon felütött tojással szerepel, amiről azt mondja, hogy a kedvenc hozzávalója, és hozzáteszi: "mindent finomabbá tesz. Nem tudok elképzelni csodálatosabb halált, mint vajba fulladni.”

Nagy-Britanniában újra olyan szigorítások vannak életben, amelyek a bezárkózás felé mutatnak, ezért nagyon is aktuális Marco Pierre White online kurzusa, amely itt elérhető.

Jelentkezés itt.

Forrásaink: 1, 2.

Kapcsolódó írásunk:

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram