Hirdetés
Hirdetés

Macaron nap Paris Budapest módra

SZERZŐ: DiningGuide
2014. március 20.
Március 20. édesebb nem is lehetne. A Macaron napra a Paris Budapest étterem idén is számos különlegességgel érkezett. Jeremy Cayron, a Paris Budapest étterem francia séfje és cukrász csapata olyan újdonságokkal készült, mint a Macaron glacé vagy a paleo macaron, a Rákóczi túrós ízű macaronnal pedig megnyerte a szabadon választott ízkategória versenyét.
Hirdetés

Március 20. édesebb nem is lehetne. A Macaron napra a Paris Budapest étterem idén is számos különlegességgel érkezett. Jeremy Cayron, a Paris Budapest étterem francia séfje és cukrász csapata olyan újdonságokkal készült, mint a Macaron glacé vagy a paleo macaron, a Rákóczi túrós ízű macaronnal pedig megnyerte a szabadon választott ízkategória versenyét.

Macaron nap Paris Budapest módra

Macaron nap Paris Budapest módra


Az idei Macaron nap leghűsítőbb macaronja minden bizonnyal a Paris Budapest étterem bazsalikomos, oliva olajos málna sorbet, a „Macaron glacé”, amelyet á la minute, vagyis helyben elkészítve kínálnak. A savanykás málnás sorbet, mint egy pihe-puha felhő illeszkedik a két ízletes, bazsalikomos macaron ágyba.

Macaron Verseny eredmények

Szabadon választott ízkategória:

  • 1. Rákóczi túrós íz
    Paris Budapest Restaurant and Bar
  • 2. Mascarpone-bazsalikomos íz
    Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest
  • 3. Citromos-bazsalikomos
    Desszert.Neked

 
Csokoládés ízkategória:

  • 1. Rózsavölgyi Csokoládé
  • 2. Desszert.Neked (málnás csokoládé)
  • 3. Bolka Bonbon
000016242_macaron2.jpg
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram