Hirdetés
Hirdetés

Elindult a jelentkezés! 100 ezer ajándék repülőjegyet ajánlottak fel egészségügyi dolgozóknak

SZERZŐ: DiningGuide
2020. május 12.
A légitársaság közleménye szerint az egészségügy frontvonalában dolgozóknak szól a felajánlás, a közel-keleti cég ezzel a gesztussal szeretné meghálálni az orvosoknak, ápolóknak az idei példátlan helyzetben való helytállását.
Hirdetés

A légiközlekedés gyakorlatilag megbénult a világjárvány következtében, és a pandémia lezárulta után is éveken át érezhető lesz a gazdasági kihatása a szektorban. A sokszoros szakmai díjnyertes Qatar Airways felajánlása már csak e tekintetben is példaértékű, ugyanis az elmúlt hónapok után az egészségügyi dolgozók jól megérdemelt pihenését kívánják segíteni a kampányukkal.

A világ minden országából lehetséges a jelentkezés a 100 ezer tiszteletjegyért

Ma nyitották meg a jelentkezést, dohai idő szerint éjfélkor, és elvileg május 18-án, hétfőn zárul, de számítani lehet rá, hogy gyorsan elkelnek az ingyen repülőjegyek, tehát érdemes azonnal jelentkezni. A 100 ezer felajánlott jegy turistaosztályra szól, oda-vissza utazást tesz lehetővé, és a Qatar Airways járatain lehet őket érvényesíteni 2020. május 26-a és december 10-e között.

Egy egészségügyi dolgozó egyszer regisztrálhat, és az alábbi titulusokat fogadja el a légitársaság:

orvos, gyakorló orvos, nővér, mentőtiszt, laboratóriumi technikus, klinikai kutató, gyógyszerész.

Az adatok kitöltésekor információt kell adni a jelentkezőnek a beosztásáról és az egészségügyi szervezetről, ahol dolgozik, és az utazáskor mindezt igazolnia is kell a visszaélések elkerülése érdekében.

A nagy érdeklődés miatt a Qatar Airways online rendszere túlterhelt, érdemes visszanézni, ha nem sikerül elsőre! Limitálják az adott országokból egy nap alatt érkezhető jelentkezéseket, ezért érdemes lehet többször próbálkozni.

Itt lehet jelentkezni!
Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram