A Belvárosi Piacon egy mini-gasztrobázis alakul ki, ahol lassan tényleg minden lesz, amit csak megkívánhat az ember: ha tésztát, ott a Pasta e Sugo, ha gőzgombócot, ott a Steamboo, ha tisztességes rántott húst vagy kolbász, A Séf Utcája vagy a Buja Disznóknál talál, de ott a Kolbice vagy a Panificio il Basilico. Minden van, szeretjük.
A több mint 20 éves Arany Kaviár összegyűjtötte a hagyományos orosz receptjeit, és a Belvárosi Piacra költözteti őket december elejétől. Molnár Attila elmondta, hogy nem egy Arany Kaviár bisztrót akarnak, hanem a meglévő, jó recepteket akarják a saját elgondolásuk szerint készíteni: ez lesz a MoszkvaTér, ahol a pirog és a pelmenyi mellett sok meglepetést is terveznek.
Szóval az ázsiai, olasz, magyar, csupafúzió után az orosz konyha is erősen képviselteti magát a piacon, csak győzzük kivárni.