Hirdetés
Hirdetés

Megkésve bár, de törve nem: ekkor versenyeznek Veres Istvánék a Bocuse d’Or európai válogatóján

SZERZŐ: DiningGuide
2020. június 10.
Május végén zajlott volna az európai válogató, amit a járványhelyzetben némi bizonytalansággal szeptemberre ütemeztek át. A szervezők most hivatalosan is közzétették az időpontot: október közepén várják a továbbjutókat Tallinnba!
Hirdetés

Májusról szeptember elejére tervezték elhalasztani a versenyt, de most meghirdették a végleges időpontot: 2020. október 15-16-án rendezik meg a Bocuse d’Or európai válogatóját Észtország fővárosában, Tallinnban.

"A Bocuse d’Or nemzetközi szakácsverseny következő fordulóját az egyes kontinensek országainak megmérettetései jelentik. A Veres István (Babel Budapest) vezette magyar csapat május 28-29-én versenyzett volna Tallinnban – írtuk márciusban – érdekes információ pedig, hogy az ázsiai össztérség selejtezőjét, reagálva az ottani normalizálódni látszó járványhelyzetre július első két napján rendezik meg a kínai Kantonban. A következő cukrász világbajnokságot 2021. január 24-25-én, míg a Bocuse d’Or világdöntőjét 2021. január 26-27-én tartják meg Lyonban”.

Sok sikert kívánunk a felkészüléshez a magyar csapatnak!

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram