Hirdetés
Hirdetés

A legínyencebb automata: osztrigával szolgálhatjuk ki magunkat

SZERZŐ: DiningGuide
2017. augusztus 14.
A Franciaország nyugati partjainál található Île de Ré szigeten különleges automatát üzemeltek be, amelyből mostantól a nap huszonnégy órájában vásárolhatunk friss osztrigát is. Az automata ötlete Tony Berthelot fejéből pattant ki, aki már három évtizede foglalkozik a szigeten osztrigatenyésztéssel. A vállalkozó a hagyományos bolti nyitvatartási időn kívül is szerette volna eljuttatni osztrigáját a vásárolókhoz, a […]
Hirdetés

A Franciaország nyugati partjainál található Île de Ré szigeten különleges automatát üzemeltek be, amelyből mostantól a nap huszonnégy órájában vásárolhatunk friss osztrigát is.
Az automata ötlete Tony Berthelot fejéből pattant ki, aki már három évtizede foglalkozik a szigeten osztrigatenyésztéssel. A vállalkozó a hagyományos bolti nyitvatartási időn kívül is szerette volna eljuttatni osztrigáját a vásárolókhoz, a turistákhoz és helyiekhez egyaránt. Mivel az osztrigafogyasztás nincs napszakhoz kötve, adta magát az ötlet, hogy az ínyencfalat éjjel-nappal elérhető legyen.

L’huîtrière de ré Facebook


Mint minden friss kagylófélénél, így az osztrigánál is rendkívül fontos, hogy fogyasztás előtt hűtve legyenek. Az üveges hűtővitrinben tárolt élő osztrigának tucatja kb. kétezer forintba kerül. Különféle méretek és mennyiségek közül választhatunk. Miután kiadta az automata, csak annyi a dolgunk, hogy felnyissuk őket.

L’huîtrière de ré Facebook


Forrás.
 
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram