Hirdetés
Hirdetés

Joghurtos parajkrémleves lazackaviárral - Borbíróság receptje

SZERZŐ: DiningGuide
2014. augusztus 5.
A kánikula legjobb ellenszere egy hideg, savanykás leves - jól tudják ezt a Borbíróságban.
Hirdetés

A kánikula legjobb ellenszere egy hideg, savanykás leves - jól tudják ezt a Borbíróságban.
Hozzávalók:

  • 200 gr paraj
  • vöröshagyma 1 közepes fej
  • fokhagyma 2 gerezd
  • kígyóuborka ( hámozva, belezve, magozva) 300 gr
  • joghurt 2 dl
  • zöldség alaplé 2 dl
  • lazac kaviár ízlés szerint
  • crouton
  • vaj 1 evőkanál
  • só,bors

Elkészítés:
A finomra vágott vöröshagymát megpirítjuk, tisztított parajt rádobjuk de csak, hogy épp átmelegedjen majd jöhet hozzá a fokhagyma, só, bors ízlés szerint. ezek után kihűtjük az egészet majd thermomixbe tesszük a pucolt magozott belezett kígyóuborkával és tovább pürésítjük közben adagoljuk hozzá a joghurtot és zöldség alaplevet. Hűtött csészékbe tálaljuk ízlés szerinti mennyiségű lazackaviárral, és pirított rozskenyérrrel.

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram