Hirdetés
Hirdetés

Jajj: melltartóméret után jár a kedvezmény egy étteremben Kínában

2017. augusztus 8.
A Trendy Shrimp nevű éttermet jobb, ha messze elkerülik a genderérzékenyek. Már ha éppen Kína Csöcsiang tartományának fővárosában, Hangcsouban járnának. Hangcsou egy bevásárlóközpontjában hirdetett különös kedvezményrendszert a Trendy Shrimp nevű gyorsétterem. Az akciós menüért kevesebb, mint feleannyi jüant kell fizetnie az óriási, G-kosaras melltartót viselő nőknek, mint a kisebb mellekkel megáldott társaiknak. A remek marketingötletet egy […]
Hirdetés

A Trendy Shrimp nevű éttermet jobb, ha messze elkerülik a genderérzékenyek. Már ha éppen Kína Csöcsiang tartományának fővárosában, Hangcsouban járnának.
Hangcsou egy bevásárlóközpontjában hirdetett különös kedvezményrendszert a Trendy Shrimp nevű gyorsétterem. Az akciós menüért kevesebb, mint feleannyi jüant kell fizetnie az óriási, G-kosaras melltartót viselő nőknek, mint a kisebb mellekkel megáldott társaiknak.

Kép: Qianjiang Evening Post


A remek marketingötletet egy kellően otromba reklámtáblával is megfejelték, amely hét mangalányt ábrázol A-tól G méretig. A számla kiállításakor szóba jöhető félreértések elkerülése végett pedig a melltartókosár méretét is megadták centiméterben.
Az akció nagy visszhangot keltett, ezért a tábla egy hetet sem ért meg, lekerült az étterem portájáról. A hely üzletvezetője, Lan Shenggang viszont kiállt az ötletük mellett. Elmondta, hogy a kedvezmény meghirdetése után 20 százalékkal nőtt a forgalmuk, és szerinte nagyon jól fogadta a női vendégkör is, akiknek nincsen semmi takargatnivalójuk. Arra a kérdésre, hogy miként ellenőrizték az étterem dolgozói a melltartóméret nagyságát, azt a megnyugtató választ adta, hogy ez a pincérnők feladata volt, a kellemetlenségek elkerülése végett. Értjük.
Forrás.
Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram