Hirdetés
Hirdetés

Innováció Kínában: városi legendák helyett a valóság

2017. április 6.
Hamarosan több, mint 2000 shanghai étteremben vezetnek be kamerás rendszert, amellyel a vendégek bizalmát szeretnék növelni az étkezdékben kínált ételekkel szemben. Eddig több, mint 2000 étterem csatlakozott be abba a "nyitott konyha" projektbe, amellyel a konyhai folyamatok átláthatóságát akarják segíteni Kínában. A zárt láncú kamerás rendszerek valós időben mutatják, mi zajlik a konyhán, így a […]
Hirdetés

Hamarosan több, mint 2000 shanghai étteremben vezetnek be kamerás rendszert, amellyel a vendégek bizalmát szeretnék növelni az étkezdékben kínált ételekkel szemben.
Eddig több, mint 2000 étterem csatlakozott be abba a "nyitott konyha" projektbe, amellyel a konyhai folyamatok átláthatóságát akarják segíteni Kínában. A zárt láncú kamerás rendszerek valós időben mutatják, mi zajlik a konyhán, így a vendég akár a saját étele elkészültét is figyelheti a vendégtérben elhelyezett monitoron.

A cél leszámolni a városi legendákkal, és megmutatni, hogy egy kínai étkezdében is ugyanolyan korrekt munka folyik, korrekt alapanyagokból, mint bárhol másutt.
Kínában, a 12. Nemzeti Népi Kongresszuson fő napirendi pont volt az élelmiszerbiztonság, ezt hivatott támogatni a kamerás rendszer ötlete is. Az élelmiszeripari felügyelet egyik referense, Wu Haiqin szerint csak olyan vendéglátóhelyeken lehetséges bevezetni ezt a szisztémát, ahol nem zajlanak különösebben bonyolult ételkészítési folyamatok. A kínai gyorsétkezdék pont ebbe a kategóriába sorolhatók.

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram