„Hiszek a klasszikus darabokban, mert nélkülözhetetlenek és megkerülhetetlenek”

SZERZŐ: DiningGuide
2015. november 16.
Schiffer Miklós minden írásában és vele készült interjúban hangsúlyozza a különbséget, amit a divat és a stílus között tapintható, mert míg az egyik megvásárolható, addig a másikat fel kell építeni.

Két új kötete is erről szól,  a női és férfi ruhatár nélkülözhetetlen a múltban gyökerező, de a jelenben is korszerű és hordható darabjairól, a mindig jelen lévő klasszikusokról és arról, hogy miként alakítható ki az egyedi és korszerű ruhatár és stílus a divat segítségével.
A Lábnyom Könyvkiadó gondozásában megjelenő SCHIFFER STÍLUS / FÉRFI és a SCHIFFER STÍLUS / NŐ kötetek felölelik mindazt a tapasztalatot és tudást, amit a stílusszakember 25 éves pályafutása alatt felhalmozott.
Schiffer2Az egymástól szerkezetileg független férfi és női kötet tartalmát  a MUST HAVE darabok felsorolása,  és viselésük vizsgálata köti össze,hiszen e ruhadarabok azok amelyek a stílus bázisát adhatják. A szerző e mellett kitér a különféle stílusirányzatokra, a fontos színekre, vizsgálja a casual és klasszikus értékrend különbségeit, az ikonikus személyiségek stílusformáló erejét valamint a ruhatár és a kiegészítők teljes spektrumát. A kötetek nélkülözhetetlenek mindazoknak akiket érdekel a stílus, az igényes megjelenés világa.
Egy kötet ára : 9950 .- Forint.

Hirdetés
Tovább olvasok
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram