A kaposvári származású Csernák Botond budapesti tanulmányait és tapasztalatszerzését követően egy évig dolgozott a világ első vízalatti éttermében, az Under-ben Chef de Rang-ként, majd Norvégiából a két Michelin-csillaggal elismert koppenhágai Alchemist-be igazolt. Pályafutását ezt követően a három csillagos Frantzen-ben folytatta Stockholmban, ahol Floor Manager-ként dolgozott.
Márciustól fogja a budapesti MÁK csapatát erősíti mint üzletvezető. „Botond korábban is járt már nálunk több alkalommal, és nagyon tetszett neki, amit csinálunk. Amikor kiderült, hogy étteremvezetőt keresünk, akkor csak remélni mertük, hogy csatlakozik a csapatunkhoz, ám addig-addig beszélgettünk, míg kiderült, hogy hasonlóan gondolkodunk a vendéglátásról, így nagyon várjuk a közös munkát” – részletezte Koltai Gábor, a MÁK restaurant tulajdonosa.
A Dining Guide szerkesztőségének munkáját SAMSUNG okostelefonok segítik 2024-ben.