Sárközi Ákos egy nagyon személyes, ugyanakkor nagyon profi weboldalt készített, ennek volt a beharangozója a júniusi kép. Magyarországon elég ritka, hogy nem egy étteremnek, hanem egy séfnek legyen oldala, de hát mégis csak szakmaibb, mint egy Facebook-profil.
"Ahhoz a generációhoz tartozom, akik a külföldi séfeket nézegetik, akiknek nem csak arról szól az életük, hogy ételeket készítenek, hanem egy marketing és pr tevékenység is belépett. Én is nagyon sok olyan dolgot végzek, ami a gasztronómiával kapcsolatos, de nem feltétlenül csak az étteremmel.
Az ételek és a család központi, remélem a fiatalabbak számára is példaértékű lehet egy ilyen projekt. A művészet és a gasztronómia kapcsolatát rendkívül fontosnak tartom, rengeteg tervünk van a fotó, képzőművészet vagy akár kerámia témakörben, ezeknek szeretnénk teret adni. Egy interaktív dolgot létrehozni." - mondta Sárközi.
Az értelmi szerzője Fekete Antonio (Salon), aki a séflét mellett ételfotózással (Designfood) és profi szakácskönyvek forgalmazásával foglalkozik (cookbooks.hu), Szummer Gáborral közösen kivitelezői az oldalnak. Fekete elmondta, hogy hamarosan lesznek új, hasonló projektjei, de persze egyelőre még nagyon titokzatosan fogalmazott.