Hirdetés
Hirdetés

Egy szerethető étteremből: Idén is hazavihetjük a Babkát karácsonyra!

SZERZŐ: DiningGuide
2019. december 9.
Ha eddig még nem köteleződtünk volna el az otthon főzzünk-süssünk vagy rendeljünk témakörben, folytatva múlt heti szériánkat, egy újabb fővárosi étterem karácsonyi menüjét hoztuk el. December 13-a, péntektől él Újlipótváros egyik kedvenc éttermének ünnepi ajánlata.
Hirdetés

A Babka is évek óta bejelentkezik decemberben, hogy nekünk kevesebbet kelljen a konyhában állnunk. Az étterem profiljához illő módon idén sem ragaszkodnak a megrögzött magyar ünnepi menüsorhoz, két magyar tétel mellett bekacsint egy olasz karácsonyi klasszikus, a kacsamájpástétom pedig portói borral készül.

Az előrendelés péntektől él, üveges kiszerelésű portói kacsamájpástétomot, halászlevet (pontyból vagy harcsából), panettonét és bejglit csíphetünk fel a Pozsonyi úton csinos kis csomagok formájában – egy kis időspórolás, netán karácsonyi ajándékok gyanánt. Fogyókészletről lévén szó, érdemes előrendelni, hogy a közel-keleti ízvilágban otthonos étterem karácsonyi ízeit kóstolhassuk otthon is, az csomag(ok) átvételekor pedig érdemes maradni egy forralt bor vagy koktál erejéig, ha már...

A Babkarácsonynak Facebook-eseményt is létrehoztak, az előrendeléseket pedig kizárólag a [email protected] e-mail címen veszik fel. Az árakról is ezen a címen lehet érdeklődni.

Rendelési időszak: 2019. december 13-a, péntek 10 órától december 24-e, kedd 15 órától

Ismerkedjen meg a Babkával közelebbről is!

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram