Hirdetés
Hirdetés

Egy osztrák fogadós négy vendégét megverte, köztük egy magyart is

SZERZŐ: DiningGuide
2019. május 3.
Egy osztrák vendéglős szerda este négy embert megvert és kettejüknek az arcába borította az ételt.
Hirdetés

Bad Schallerbach népszerű fürdőhely Ausztriában, az Innbach folyó völgyében. A híradásokban nem nevesített vendéglátós május 1-je este nekitámadt vendégeinek – köztük egy magyarnak –, miután azok panaszt tettek, hogy nem a kért fogásokat kapták.

Külön kommentár nélkül következzen az MTI közleménye:

A 41 éves magyar és 40 éves német barátja ugyanis amiatt volt felháborodva, hogy az 56 éves fogadós nem azt hozta ki nekik, amit rendeltek.

Ezt annyira zokon vette a vendéglő tulajdonosa, hogy arcukba hajította a teli tálakat, majd gorombán sértegetni kezdte vendégeit. Amikor egyikük a rendőrséget akarta értesíteni, a fogadós ütlegelni kezdte őket. A megtámadott vendégek a szabadba rohantak, s egy négytagú család az incidenst látva szintén jobbnak látta menekülőre fogni a dolgot.

A fogadós azonban ezt sem vette jó néven, s megverte a család két tagját is, egy 43 éves férfit és annak 71 éves apját.

A vendégek számos kisebb sérülést szenvedtek a történtek során, a fogadós pedig a később kiérkezett rendőrök előtt sem hagyott alább durva és ellenszegülő viselkedéséből. A vendéglőst feljelentették.

(A Passauer Neue Presse cikkében ittas vendéglősről ír.)

Forrás: MTI

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram