Hirdetés
Hirdetés

Egy éjszakai lébár létjogosultsága

SZERZŐ: DiningGuide
2015. augusztus 6.
Augusztus 10-én nyit Londonban a Redemption nevű bár. Ez önmagában baromira nem érdekes, mert ha egy bezár, kettő másik nyílik utána, de ezen a helyen nem lesz alkohol, csak zöldség- és gyümölcskoktélok, ami egy furcsa párbeszédet indított el.
Hirdetés

A koncepció mondjuk tényleg szokatlan: a lébárok (mert mi ez, ha nem az) általában zöldséges, gyümölcsös, szupetrendi, Insta-pozitív, nagyon egészséges leveket adnak, ha nagyon megszalad a kreativitás, mehet bele egy kis zöldfűszer vagy némi csíra, amiket nem nagyon jut eszünkbe este iszogatni.

Fotó: Redemption

Fotó: Redemption


A Redemption viszont tényleg egy bár lesz, tehát mint egy rendes kocsma, bár, pub, akármi, este vár vendégeket, plusz étteremként is funkcionál majd, persze hús, tejtermék, az élet vidámabb oldala nélkül.
A Munchies és a Metro egyébként végtelenül szórakoztató, szarkazmus- és iróniabomba cikkei belemennek egy olyan diskurzusba, amiben inkább csalódottságukat és értetlenségüket fejezik ki szerencsétlen Redemption kapcsán, hogy hát rendben van az, ha valaki nem akar alkoholt inni, szereti az #egészséges dolgokat, nem eszik húst, vagy egyébként, rendes ételt - amíg a négy fal közt csinálják. Mert mi lesz a következő? Ez nem egy bár, az alkohol meg nem játék, ugye.
Ha nem ivott még mindent megbánva, másnaposan egy korty jéghideg gyümölcslevet (a dobozos narancslé is ér), érezte, hogy valami értelmes dolog, úgynevezett vitaminok kerülnek a szervezetbe, akkor valóban értelmezhetetlen egy ilyen kezdeményezés. A piaci rés tényleg elég szűkösnek tűnik egy éjszakai lébárnál, de érdemes azokra is gondolni, akik este szeretnének újjáéledni. Vagy nyitni kell mögé egy rendes koktélbárt, és minden meg van oldva.
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram