Hirdetés
Hirdetés

Depp vs. Heard: Borravalójukkal szavaznak a vendégek a kávézókban Amerika-szerte

SZERZŐ: DiningGuide
2022. május 3.
Az egyre alantasabb mélységekbe jutó Johnny Depp–Amber Heard pereskedés a média felületeiről a vendéglátásba is bekéredzkedett.
Hirdetés

Az év celebpere felütötte fejét a vendéglátóhelyeken is. Az Egyesült Államokban, sőt világszerte gigasztárnak számító Johnny Depp és volt felesége, Amber Heard pere harmadik hete zajlik.

Milliárdos összegek repkednek: Depp 50 millió dollárra perelte rágalmazásért az őt lejárató, asszonyverőnek beállító, sőt immár nemi erőszakkal is vádoló exnejét. Heard ellenben 100 milliós kártérítési összegre perelte vissza volt férjét, a pereskedés során pedig egyre gyalázatosabb részletek látnak napvilágot viseltes párkapcsolatuk éveiből.

 


Az Egyesült Államokban óriási port kavar a Depp-Heard per, nem sokan vannak, aki ne foglalna állást az ügyben. A 2016-ban kirobbant ügyben először egyértelműen Johnny Depp tűnt a bántalmazó félnek, azóta ugyancsak fordulni látszik a kocka – egyoldalú bántalmazásról legalábbis szó nincsen. A családon belüli bántalmazás (vagy éppen az "aranyásás") rendkívül kényes kérdései persze folyamatos beszédtémát szolgáltatnak az emberek számára.

@valeria__amor Team #jhonnydeep ♬ Billie Jean - Michael Jackson

Hirdetés

Jelenleg Amerika-szerte számos kávézóban két kis dobozt helyeznek ki, Amber Heard- és Johnny Depp-feliratokkal. A borravalókat pedig abba a dobozkába várják a vendégektől, amely fél oldalán állnak a Rózsák háborúját megidéző celebválásban. A Twitterre feltöltött képeken látható dobozok tartalma mindenesetre magáért beszél.

 

Forrás: 1, 2

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram