Hirdetés
Hirdetés

Az Alabárdos az év étterme a Gault&Millau szerint

SZERZŐ: DiningGuide
2015. november 19.
Itt írtunk a kalauzokról, hát persze, hogy nem véletlenül, hiszen a Larusban ma mutatják be a Gault&Millau Magyarország 2016-ot. Mondjuk a szikár tényeket, merthogy a fődíjak már a gála előtt kiderültek. A tavalyi Borkonyha után az idei év étterme díjazottja az Alabárdos lett. 2014-ben Ádám Csaba (Olimpia) érdemelte ki az év konyhafőnökének járó elismerést, most […]
Hirdetés

Itt írtunk a kalauzokról, hát persze, hogy nem véletlenül, hiszen a Larusban ma mutatják be a Gault&Millau Magyarország 2016-ot.
Mondjuk a szikár tényeket, merthogy a fődíjak már a gála előtt kiderültek.
A tavalyi Borkonyha után az idei év étterme díjazottja az Alabárdos lett. 2014-ben Ádám Csaba (Olimpia) érdemelte ki az év konyhafőnökének járó elismerést, most Lőrincz György kapta a díjat. A vidék étterme az Anyukám Mondta, az év felfedezettje pedig a St. Andrea Wine & Gourmet Bar (Barna Ádám séf itt ajánlott nekünk fogásokat). Az alternatív vendéglátás kategóriában a Gault&Millau A Séf utcáját és a Buja disznó(k)at jutalmazta (éppen tegnap mutattunk egy róluk készített videót), az év kisvendéglője a Fricska (Nagy Szabolccsal, Giczi Andorral és Csongrádi Csabával itt beszélgettünk). Az év borászata a Heimann Családi Birtok. Az év étteremtulajdonosa Pintér Katalin (Gerbeaud, Onyx, Émile) lett.
Az Aranyszalag Minőség tanúsítványt idén a Beregi szabadtartású csirke (Alemitta) kapta.
 

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram