Hirdetés
Hirdetés

A Panificio il Basilico éleszti újra a Sophie & Ben Gardent

SZERZŐ: DiningGuide
2018. december 8.
Il Giardino by Panificio il Basilico – hangzik a kétnyelvű beharangozó. Avagy Budapest II. kerületében, Pesthidegkúton július végén bezárt étterem "Szabadfi Szabolcsra vált".
Hirdetés

A hírek szerint ma délben nyílt meg a Sophie & Ben Garden helyén a Panificio il Basilico Il Giardino nevű új étterme. A kertjéről és gyerekbarát mivoltáról ismert budai vendéglátóhely tehát olaszra hangolódik. Gourmet pizzákat, friss házi pastákat, házi készítésű porchettákat ígérnek első körben.

A Gozsdu Udvarhoz közeli "nagy Panificio", a városmajori pékség és a szentendrei pékség-delikátesz-pizzéria után tehát egy negyedik üzlettel jelentkezik Szabadfi Szabolcs.

"Évek óta beszélgetünk Illés András barátommal, társammal, hogy milyen jó lenne egy olyan pékség-étterem, ami szabadon álló épület, és csodás kertje van. Hát a mai nappal megszületett" – kommentálta a séf a Facebook-oldalán.

Kíváncsian várjuk, hogy a kertvárosi lakók hogy értékelik a Panificio Basilico első budai egységét. Elöljáróban néhány fotó:

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram