Hirdetés
Hirdetés

A csúcscukrász tehetségeket toboroz: Pierre Hermé nyílt napot tart

SZERZŐ: DiningGuide
2019. október 11.
Szakmája egyik legnagyobbja, a macaronok és csokoládé művésze, Pierre Hermé ma már több mint flszáz üzlettel van jelen a világban Franciaországtól Makaón át Japánig. Idén október 21-e nap jó néhány cukrász naptárjában lehet pirossal bekarikázva, ugyanis Párizsban ezen a napon szakmai fogadónapot tart a sztárcukrász. De kiket is keres vajon?
Hirdetés

A francia cukrász az alábbi jelszavak mentén keresi leendő kollégáit: minőség, kreativitás, a részletekre való odafigyelés, precizitás és folyamatos fejlődés. A nyílt napot a Gabriel Pavillonban rendezik meg, ami mondhatni már önmagában élmény, ugyanis így fest az épület.

Nem csupán cukrász, hanem egy egész sor pozíció betöltésre vár a baristától a főpincéren és az értékesítőn át az ügyfélszolgálati menedzserig. A beosztásokat és szerződéseket illetően is többféle konstrukcióra nyitottak a határozott idejű megállapodásoktól az állandó szerződésekig, továbbá a gyakorlati idejüket töltő fiatalokat is várnak.

Hirdetés

Nagy vonzerő lehet sokaknak, hogy a Pierre Hermé márkanév négy kontinensen ma már több mint 50 üzlettel van jelen, ennek megfelelően nem csak franciaországi lehetőségeket jelent az ajánlat. Előzetes rostálás nincs, tehát minden regisztrált jelentkezőt várnak az 1998 óta párizsi székhellyel, nagyvállalatként működő cég munkatársai október 21-én.

Ide várják a jelentkezéseket: e-mail cím.
Helyszín: Gabriel Pavillon, 75008 Pározs, Gabriel avenue 5

Időpont: 2019.10.21., hétfő 10-19 óráig

A továbbiakért kattintson ide, lefelé görgetve megtalálja a nyílt napot.

Forrásunk volt.

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram