Persze egy száraztészta sokkal kényelmesebb megoldás, mint egy friss, kézzel gyúrt változat, de általánosságban véve így is fontos eltalálni a tökéletes főzési időt. Túlfőzés esetén borzasztó textúrát kapunk, így ennél az egyszerű ételnél is érdemes odafigyelni erre az apróságra. Ebben szeretne besegíteni a világhírű olasz tésztaóriás, a talán legismertebb pastamárka, a Barilla. Ha legközelebb nem akarunk időzítőt állítani az al dente állag eléréséhez, csak kapcsoljuk be az aktuális tészta típusához passzoló listájuk egyikét. A számok végeztével már kész is vagy.unk. Csak ne felejtsünk el megőrizni egy kis főzővizet a szószhoz!
Jelenleg spagettihez, linguine-hez, fusilli-hez és penne-hez készítettek zenei válogatásokat. Típusonként kettő műfajt állítottak össze, vagyis dönthetünk az örök kedvencek és valami sokkal vagányabb között.
Ha belehallgatnánk a Barilla playlistekbe, mutatjuk is őket Spotifyon!