Hirdetés
Hirdetés

Zsályás vajban konfitált nyúlcomb, langyos saláta és mángold főzelékkel

SZERZŐ: DiningGuide
2011. augusztus 31.
Egy jó főzelék mindig jöhet!
Hirdetés

Hozzávalók (4 személyre):

  • 4 db nyúlcomb
  • 200 g vaj
  • 1 fej fokhagyma
  • 1 csokor zsálya
  • fehér bor
  • zsiradék
  • mángold
  • őrölt fehér bors
  • fejes saláta
  • vörös hagyma

Elkészítés:
A combokat fűszerezzük és konfit zsírban hagymával, fokhagymával és fehér borral sütőbe rakjuk 120- fokon 4 órán át sütjük.Ha elkészült kivesszük és zsályás vajon átpirítjuk. A saláta leveleit előző nap lepacozzuk , a saláta szívét kivesszük , a pacos salátát meglangyítjuk és a salátára öntjük. A mángoldot feldaraboljuk és vajon átforgatjuk majd egy kevés glace-val meglocsoljuk.

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram