Hirdetés
Hirdetés

A Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Gála egy jól sikerült videóban

SZERZŐ: DiningGuide
2019. március 1.
A Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Gála egy jól sikerült videóban. Gitárriffek, rivaldafény, séfek, étteremtulajdonosok, étteremvezetők és catering a legjobbak prezentálásában.
Hirdetés

Legnagyobb örömünkre évről évre egyre nagyobb sajtóérdeklődés övezi a díjátadó gálánkat. Ami nem is olyan rég még egy sokkal szűkebb, elsősorban szakmai kört érdekelt, ma már érezhetően egyre több embert – potenciális vendéget! – szólít meg. A Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Gála persze az éledező közönségérdeklődéstől függetlenül a vendéglátó szakma fontos éves rendezvénye, ahol olyan pályatársak is találkozhatnak, eszmét cserélhetnek minden évben, akik máskor esetleg nehezen szerveznek össze egy találkozót.

És ha lehetünk egy kicsit személyesek: jó látni, hogy ilyen szimpatikus személyiségeket mutathatunk fel,

legyen az akár az idei külföldi főtesztelőnk, Enrico Crippa, vagy akárcsak a magyar megszólaltatottak: Farkas Richárd az őriszentpéteri Pajtából, Dudás Szabolcs az encsi Anyukám Mondtából és a miskolci Pizza, Kávé, Világbékéből, valamint Mihályi László a váci Mihályi Patisserie-ből szerepelnek a videóban.

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram