2010-ben a VinCE volt az első olyan koncepciójú komplex (előadásokkal kísért) borkiállítás, ahol egy belépővel lehetett az összes kiállító borát kóstolni. Azóta gombamód elszaporodtak a hasonló rendezvények, de a VinCE továbbra is „A borkiállítás”, egyrészt a válogatott kiállítói sor miatt, másrészt azért, mert a borszakma világsztárjait hozzák el Budapestre. Master of Wine szakértők, ikonikus borászdinasztiák első emberei mind ott sétálnak március 17–19-én is a Corinthia Hotel Budapest termeiben.
A VinCE kulináris vonatkozásban is kiemelkedő: idén itt lesz Fiona Beckett, a Guardian étteremkritikusa, aki magyar szőlőfajták borai mellé keresi a legjobb párt, de kóstolót tart David Zilber fermentációs chef is a világhírű Noma étteremből! Mindkettőről hamarosan írunk bővebben.
Információ és jegyvásárlás: www.vincebudapest.hu