Hirdetés
Hirdetés

Vigyázat, csalok! Bortartó illuzionista módra

SZERZŐ: DiningGuide
2018. január 22.
Vajon milyen tárgy készülhet egy Harlequin Illusions művésznéven futó alkotótól? Gondolnánk-e vagy sem, konyhai tárgyról lesz szó – illuzionista módra.
Hirdetés

A Harlequin Illusions név mögött Tony Potter áll. A korábban cirkuszi bohócként és illuzionistaként dolgozó Potter a Virginia Állam-beli Appalache-hegységben él, itt hozta létre műhelyét (egy volt benzinkút helyén!), és a környékbeli vörös tölgyfa az egyik kedvenc alapanyaga.

A trükkös alkotó két életreszóló szerelmét, a bűvészkedést és a fafaragást házasította, ebből született meg a kis dizájner vállalkozása. Túl sok vívmányt egyelőre nem, mindössze hármat köszönhetünk neki, azok közül viszont a Pinetti névre hallgató bortartó ugyancsak látványosra sikerült.

Ha az illuzionista trükköt bevető tartóba behelyezzük a palackokat, az így fog festeni a nappalinkban:


Még közelebbről:

Trükkös vendéglátók csak már jó pár pohár bor (/sör/pálinka) után vegyék elő a spéci bortartót, biztosan okoznak némi meglepetést vele a vendégeiknek! Hát így néz ki az, ha konyhai formatervezésbe kezd egy illuzionista.

Minden darab Tony Potter keze munkája, a termék ára 295 dollár, kb. 75 ezer forint.

Forrás.

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram