Hirdetés
Hirdetés

Végre egy igazán vicces és kreatív ötlet Valentin-napra, egyenesen Csömörről – Ámor az áruházban

SZERZŐ: DiningGuide
2021. február 12.
Vajon a napokban többen válogatnak, szemezgetnek (természetesen szigorúan az áruk között!) a csömöri áruház polcsorai között? Egy igencsak aranyos gesztussal reagáltak Valentin-nap alkalmából arra, hogy bizony nem csak a szerelmesen érhet utol minket a február 14-e.
Hirdetés

Cikkünk 2021 februári.

Éppen nem egy nagy áruházlánctól vártuk az idei Valentin-nap egyik legszerethetőbb húzását. A csömöri Auchan áruház a bejáratnál felállított két oszlopnyi kosarat, rózsaszín és kék jelzésekkel. A kosarak választása egyedülállóknak ajánlott, akik szívesen ismerkednének.

Manapság a nyitva tartó szórakozóhelyek és egyéb létesítmények híján még koncentráltabban az internetes felületekre szorul az ismerkedés. 2020 óta létező jelenség, hogy a kávézók, bárok, éttermek bezárása időszakában az ismerkedő párok bútoráruházak előterében és hasonló romantikus helyszínekre beszélik meg az első randevúkat. Hogy ennek a Covid-okozta szituációra reagált-e a csömöri áruház, a felhívásukból nem derül ki, mindenesetre ötletes, hiszen jelenleg körülbelül a bevásárlásokra, ügyintézésekre korlátozódik annak lehetősége, hogy emberek közé menjünk.

Fotó: Auchan Csömör Facebook

Az pedig bárki egyedülálló számára praktikus segítség lehet, ha tudja, hogy a szimpatikusnak tűnő másik vásárló a rizsek és étolajok között éppen társkereső-e. Persze a maszk, sapka és nagykabát nem éppen a vonzás eszközei, de ki tudja? Mindenesetre érdemes most a sietős vásárlóknak jól megnézni, hogy melyik kosársorból választanak, nehogy félreértés legyen belőle.

Szingli vagy?

Használd a "szingli" kosarakat, hogy találkozhass a nagy Ő-vel a kedvenc áruházadban. 🥰❤️

Közzétette: Auchan Csömör – 2021. február 11., csütörtök

 

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram