Hirdetés
Hirdetés

Vége a hazai Bocuse selejtezőnek, Széll Tamás újra indul

SZERZŐ: DiningGuide
2015. december 13.
December 13-án rendezték meg a hazai Bocuse d’Or selejtezőjét, ahonnan öten jutottak tovább a februári döntőbe. A zöldkártyás Széll Tamás újra megméretteti magát a versenyen.
Hirdetés

Az elődöntőbe jutott 11 szakácsnak egy hal- és egy vadétel elkészítése volt a feladata. A versenyzőknek 3 óra 45 perc állt rendelkezésükre, hogy a helyszínen biztosított alapanyagokból az 5+1 adagban tálalt versenyfogásokat megalkossák.
A lyoni döntőben már szerepelt két korábbi versenyző – a zöldkártyás Széll Tamás és Molnár Gábor – lehetőséget kapott arra, hogy a selejtező kihagyásával nevezzen be a hazai döntőbe.
A Bocuse d’Or magyarországi döntőjébe így hatan jutottak tovább, a selejtező első öt helyezettje és Széll Tamás:

  1. Pohner Ádám (Olimpia Étterem, Budapest)
  2. Szabó László (Sodexo)
  3. Volenter István (67 Étterem és Bistro, Székesfehérvár)
  4. Sándor Rodrigo (Costes Downtown, Budapest)
  5. Győrffy Árpád (Kollázs - Four Seasons, Budapest)
  6. + Széll Tamás (Onyx Étterem, Budapest)
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram