Hirdetés
Hirdetés

Vásárlás emberléptékben: a 3. Pancs Boltnak Újbuda örülhet

SZERZŐ: DiningGuide
2021. június 9.
Július elsején új őstermelői termékeket-terményeket árusító ínyencboltot köszönthet Újbuda.
Hirdetés

A Móricz Zsigmond körtér és környéke végre kezd olyan boltokkal és vendéglátóhelyekkel benépesülni, ahová nem csak sietősen, kényszer szülte helyzetekben ugrik be az ember, hanem minőségi vendéglátást, illetve beszerzési forrásokat jelentenek. Több más jeles hely mellett a Babka Deli, a nyitásra készülődő Arán Pékség, a tavaly nyílt Kő Fagyi és a szintén Bartók Béla úti Zsebi (by Déryné) mellett hamarosan megnyit az első budai Pancs Bolt.

Vajas Balázst sokan ismerik a vendéglátás és bor világából. Dolgozott séfként külföldön, itthon a VinoPiano tulajdonosaként lett borbáros Pesten. A Tűzoltó utcai Élesztőházzal aztán még szorosabbra fűzte a szálakat, és a Pancs Gasztroplacc az elmúlt évek folyamán a város kultikus kis ínyencpiacává vált.

Fotó: Pancs Bolt, Tompa utca

A vasárnapi nézelődést-vásárlást először a közeli Tompa utcában nyitott Pancs Bolt terjesztette ki folyamatosan elérhető őstermelői kínálatával, idén pedig Vajas Balázs Újlipótvárosban, a Pozsonyi úton is nyitott egy Pancsot a

az egészséges, fenntartható, szezonális, lokális jegyében.

Többen is megkeresték Pancs-franchise ügyében, és íme, az első leütött megállapodás eredménye: a Bartók Béla út Móricz Zsigmond körtér felőli szakaszán egy (és kissé jellegtelen volt) kávézó, a Café Miel helyén nyílik az új Pancs Bolt. A kimért áruk, a csomagolásmentességre való törekvés garantált, ahogyan a válogatott hazai őstermelői áruk felhozatala is. Az izgalmas alkoholszekció – a kisüzemi söröktől a pét nat-ig –, a kávékülönlegességek és a cserepes fűszernövények is olyan hívószavak lehetnek, ami ha nem is jelent fenyegetést a környékbeli szupermarketeknek, mindenképpen új színeket és a választás lehetőséget hozzák a Bartók Béla Boulevard-ra.

Fotó: Pancs Bolt Újbuda
Pancs Újbuda: Budapest, XI. kerület Bartók Béla út 43-47.

Tovább a Pancs weboldalára, a Pancs Újbudát pedig itt lehet követni.

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram