Hirdetés
Hirdetés

Változások a MészárSteakben a Hegyvidék Központban

SZERZŐ: DiningGuide
2019. augusztus 15.
Aggodalomra semmi ok, a főváros egyik legjobb hentesüzlete továbbra is prémium húsokkal és az eddigi nyitvatartással várja vásárlóit, a változás elsősorban a tulajdonosi kört érinti. A gazdát cserélt hentesboltban a jövőben ritkábban, de lehet még találkozni az üzlet ikonikus hentesével, Gál Józsival.
Hirdetés

Nem sok hentesnek sikerült itthon nevet, ismertséget szereznie magának, és híres hentesüzletekből sem tudunk (még mindig) több tucatnyit felsorolni. Gál Józsinak és a Budapest, XII. kerületi Hegyvidék Központban működő hentesboltjának sikerült ez az áttörés.

A MészárSteak több mint tíz éve, 2008 óta szolgálja ki a vásárlóit. Kezdetben a Nagycsarnokban lehetett fellelni Gál Józsit, a pörgős stílusáról és hozzáértő, informatív kiszolgálásáról elhíresült hentest, akinél gyakorlatilag nem volt lehetetlen. Ez abban az időben közel sem volt megszokott hozzáállás (sőt, valójában napjainkban sem az), a széles hússzortimentnek és a hozzáértő árusításnak pedig gyorsan híre ment szakmai és ínyenc körökben.

Panorámakép MészárSteak-módra @MészárSteak Hentes és Más Facebook

Az átlagos hentesüzletekben árult, megszokott húsrészek mellett a MészárSteakben nem számít különleges kérésnek az osso bucco vagy akár a Poulet Noir (Label Rouge-minősítésű francia csirke), a Premium Black Angus vagy akár a japán csúcshús, a Kobe steak. Az olyan vásárlói kéréseknek is igyekeznek eleget tenni, ha valaki épp borjúmirigyet vagy bresse-i csirkét szeretne. Marhahúsokban pedig verhetetlenek, legyen szó hazairól, amerikairól vagy ausztrálról, frissről vagy érleltről. A széles marhaválasztékon kívül borjú, mangalica, bárány, vadhúsok, szárnyasok, valamint előre bekevert burgerpogácsák, cevapcicák és prémium felvágottak színesítik a pultot. A "MészárSteak Hentes és Más" elevezés utótagját pedig különleges szószok, fűszerkeverékek indokolják a kínálatban.

@MészárSteak Hentes és Más Facebook

A prémium termékek és a széles kínálat tehát marad, és Gál Józsi továbbra is feltűnik a pultban időközönként, csupán a hentesüzlet tulajdonosa változik.

MészárSteak Hentes és Más
Cím: Budapest XII. kerület, Apor Vilmos tér 11-12., Hegyvidék Központ; -1. szint, 5-ös számú üzlet
Facebook oldal
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram