Hirdetés
Hirdetés

Újranyit a Tütü – Készülődik a Susu

SZERZŐ: DiningGuide
2018. október 17.
Túlfűtöttség, extremitás, buja kozmopolitaság – nem is soroljuk tovább a jelzőket, csak szerettük volna belőni az irányt. Holnaptól hivatalosan nyitva áll az új helyre költözött Tütü. Gasztronómiai vonatkozásban még izgalmasabb, hogy a Susu újranyitása is várható.
Hirdetés

Előttünk van a 2017 januárjában közölt két Facebook-poszt, az egyikben Hófehérke, a másikban Csipkerózsika szenderült álomba, bejelentve a Tütü bár és a Susu étterem időleges bezárást. Ahogyan az a Disney-mesékben is történt, felébredt az álomból – egyelőre csak a Tütü, és a tervek szerint a Susu újjáéledésére sem kell sokat várni.

Az eredetileg a Hercegprímás utcában működő helyek a Sas utcába költöznek, a Zrínyi és az Arany János utca sarka között félúton kell majd keresnünk a 17-es számot. A Tütüben maradnak a bulizásra termett, laza bar foodok (burger, club szendvics, pizza vonalon). Néhány hónapon belül pedig újranyit a Susu is, amelynek anno az a Sipos András volt a séfje, aki most Hlatky-Schlichter Hubert idén nyitott új éttermében, a Beefbarban vezeti a konyhát. A séf tehát házon – pontosabban a cégcsoporton – belül maradt.

Egyelőre a Tütü pop-up üzemmódban nyit újra, a Grand Opening hétvégén pedig három éjszakán át táncolnak a cipellők. Kíváncsian várjuk a fejleményeket. Addig is egy kis múltidézés egy 2016-os híradásunkból:

"Hubert Hlatky-Schlichter törekvése a jó ízlés, az extravagancia és az egyediség. Az irányítása alatt álló jelenlegi helyek legalábbis ezt bizonyítják. És most itt a SUSU bar&restaurant a Herczegprímás utcában, ami már az első pillanatban igyekszik felzárkózni nagytestvéreihez. Mivel a hely a Tütü első bárrészéből lett leválasztva, a design mindebben nagyon sokat segít. Amit csak erősít az eredeti, Hervé által készített unikornis, ami kizárólag a SUSU atmoszféráját hivatott bemutatni."

A megnyitó esemény itt elérhető!

A Tütü új címe: Budapest V. kerület, Sas u. 17.

Tütü Facebook
Susu Facebook

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram