A Fatty Crabtől való távozásakor eltávolodott kissé a számára szakmai és közönségsikert egyaránt hozó malajziai, thai és ázsiai konyhától, amit ráadásul saját bevallása szerint nagyon szeretett művelni, mert úgy gondolta, „nem lenne ízléses eljönni egy helyről, majd nyitni egy majdnem ugyanolyat”.
De most, hogy már eltelt egy pár év, Pelaccio a barátaival átvett egy hihetetlenül hangulatos helyet, a BackBart Hudson főutcáján, a Warren Streeten, egy antikvitásbolt és egy piknikasztalokkal teli veranda között elhelyezkedő nyitott grill- és koktélbárt. Június 21-én pedig elérkezik a napja, hogy Pelaccio és séftársai visszatérnek a délkelet-ázsiai konyhaművészethez: Bakar névre hallgató új ebéd- és vacsoramenüvel várják a vendégeket, akik talán tudják, hogy az „ikan bakar” azokra a malajziai út menti helyekre utal, ahol jófajta grillezett halat ehetnek az utazók.
Az étlapon szerepel sertéstarjából készült fűszeres thai laarb, currys rák- és halchowder, omlettbe tekert spárga XO mártással vagy szezámos panna cotta borneói pálmacukorral. A fogásokat megbolondító mártások felelőse egyébként Pelaccio felesége, a fermentálásban jártas séf, Jori Jayne Emde.
Közben a Fish & Game-ben is változások előtt állnak: a rusztikus menübe fel akarnak venni olyan ételeket, mint nyárson sült kacsa, grillezett bab és szárazon érlelt rib-eye steak béarni mártással. A Fish & Game nem olcsó, de a BackBar-beli Bakar menüt Pelaccióék hangulatában és árában is lazábbra tervezik, így semmi nem kerül többe, mint 20 dollár.