Újabb őrület, amit nyugodtan kihagyhatunk

SZERZŐ: DiningGuide
2016. október 7.
Van egy furcsa hírünk. A fagylalt ramen létező dolog és a következőképpen néz ki (legalábbis a New York-i The Dessert Kitchen kínálatában): Kantenból, azaz japán zseléből készül a "noodle" (eredetileg alga van benne és akvamarin színű), ezt pedig egy "levesbe" teszik, amely sürített tejből és jégből áll. Ezt a különleges képződményt aztán gyümölccsel és mochival […]

Van egy furcsa hírünk. A fagylalt ramen létező dolog és a következőképpen néz ki (legalábbis a New York-i The Dessert Kitchen kínálatában): Kantenból, azaz japán zseléből készül a "noodle" (eredetileg alga van benne és akvamarin színű), ezt pedig egy "levesbe" teszik, amely sürített tejből és jégből áll. Ezt a különleges képződményt aztán gyümölccsel és mochival ízesítik. Természetesen vegán változat is létezik, ez kókusztejjel készül.

Tovább olvasok
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram