Hirdetés
Hirdetés

Újabb magyar csúcsétterem vált séfet

SZERZŐ: DiningGuide
2020. október 22.
Távozik az egyik legjobb hazai gourmet étterem séfje
Hirdetés
Nem várt fordulat: a St. Andrea Restaurant séfje vidéken folytatja.

A St. Andrea étterem meghatározó szereplő a főváros éttermi életében. Az egri St. Andrea borászat étterme 2015-ös megnyitása óta magabiztos helyet vívott ki Budapest, sőt az ország legkiválóbb éttermei sorában. A kezdetektől fogva az Ausztriából hazatért szakember, Barna Ádám vezette a konyhát, az ő modern magyar gasztronómiáról alkotott víziója jelent meg az étterem tányérjain az elmúlt fél évtizedben.

Barna Ádám 2018-ban az Év Séfje díjat érdemelte ki a Dining Guide Év Étterme Gálán, következő évben Lizsicsár Miklós, a St. Andrea házigazdája az Év Szervizembere díjat kapta, az étterem pedig végig a top 10-ben képviseltette magát, 2020-ban is 91 ponttal a 100-ból.

Paradicsomos káposzta mangalicával / St. Andrea

Lizsicsár Miklós étteremvezetőt idézve: "a St. Andrea étterem, skybar és borászat nevében kívánjuk neki, hogy a következő években is találja meg az inspirációját, amely az elmúlt 5 évben a St. Andreában is vezette!

A séfposzton Kollár Endrét üdvözöljük, a megnyitásunk óta velünk dolgozó eddigi sous-chef-et, akinek szintén második otthona a St. Andrea. Az étterem az új séf vezetésével a megkezdett úton halad tovább, a minőség iránti elkötelezettségünk és a vendéglátásról vallott filozófiánk terén nem történik változás. Hiszünk vendégeink hűségében és bizalmában, hogy az új fejezetet a St. Andrea étterem életében együtt nyithassuk meg!"

Barna Ádám egy újonnan nyíló vidéki étterem séfjeként folytatja.

St. Andrea Restaurant
Cím: V. Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.
Weboldal
Facebook-oldal

Olvassa el korábbi írásunkat is!

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram