Hirdetés
Hirdetés

Újabb cukrászdával erősít Buda: Dolcissima

SZERZŐ: DiningGuide
2015. július 10.
A Frankel Leó utcában nyílt olasz cukrászdában hagyományos olasz, fúziós magyar édességeket, aprósüteményeket és fagylaltot készít Davide Deligio, aki a Misi a péknél is cukrászkodik és még élénken emlékszünk arra is, mennyire oda voltunk a Da Mario-beli produkciójáért.
Hirdetés

Ne riasszon el senkit a fonódó építése vagy a Frankel Leó utca feltúrása, a Dolcissima már egy hónapja megnyitott és érdemes megnézni.

Cannolli

Cannolli


Olyan hagyományos olasz édességek vannak a pultban, mint a cannolo (ricottás, csokoládés, pisztáciás), málnás-mandulás vaníliakrémes sütemény vagy a különböző ízesítésű, szezonális gyümölcsökkel készülő semifreddok.
kishír2
Az Eszterházy olasz újragondolása szaftos kókuszos lapokkal, főzött diókrémmel és csokoládébevonattal készült, ami jelenleg kétemberes adag, de meg lehet vele birkózni.
Amit még ajánlunk: a házi croissaint, amit vanília-, pisztáciakrémmel vagy Nutellával töltenek frissen, valamint az apró linzerkosárkák citromos krémmel és gyümölcsökkel.
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram