Hirdetés
Hirdetés

Új séf és útkeresés a Tantiban

SZERZŐ: diningguide
2018. március 28.
Idén nem véletlenül hagytuk ki a Volkswagen-Dining Guide Top100 Étteremkalauzból a Tantit, ugyanis továbbra is az útkeresés jellemzi a budai éttermet. Az idei könyvünk munkálatainak lezárásakor pedig már benne volt a levegőben, hogy újabb séfváltás következik az ex-Michelin-csillagos étterem életében. El is jött.
Hirdetés

Az a Galgóczi Gábor vette át a Tanti konyháját, aki tavaly Heiszler Olivért követte az Andrássy úti La Perle Noir séfposztján. Kis érdekesség, hogy Heiszler Olivér a Tanti séfje is volt. Ő a nagy elődöt, Pesti Istvánt követte, és 2016 nyarán távozott a konyha éléről. Heiszler Olivért a nagyon fiatal, mindössze 22 éves Eszenyi Dániel, őt pedig a 24 esztendős Botos Tamás váltotta a Tanti konyháján.

Reggeli / Tanti Facebook


De vissza a jelenbe. Jövés-menésből tehát nem volt hiány az elmúlt három évben a Tanti háza táján, de ugyanez elmondható a La perle Noirról is, ahogyan több ízben írtunk is a séfmozgásokról.
Olvasta már korábbi cikkünket a témában? Tanti, Tama, Urban Tiger, La Perle Noir, mi újság?

Az ebédmenüből: Fél bébicsirke ecetes burgonyasalátával / Tanti Facebook


Távol tartanánk magunkat a jósolgatásoktól, hogy merre visz tovább a 2017 év elején Michelin-csillagot veszített étterem sorsa. Mindenestre az irányváltás jól érzékelhető, ha csak rápillantunk az új ebédmenükre. Újítás, hogy reggeli lehetőséget is kínálnak, most pedig húsvéti brunch-csal jelentkeznek. Kíváncsian várjuk, mit hoznak ki a vállalt új vonalból, amelybe a reggeli omlett, a brassói aprópecsenye és a padthai is belefér.
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram