Az a Galgóczi Gábor vette át a Tanti konyháját, aki tavaly Heiszler Olivért követte az Andrássy úti La Perle Noir séfposztján. Kis érdekesség, hogy Heiszler Olivér a Tanti séfje is volt. Ő a nagy elődöt, Pesti Istvánt követte, és 2016 nyarán távozott a konyha éléről. Heiszler Olivért a nagyon fiatal, mindössze 22 éves Eszenyi Dániel, őt pedig a 24 esztendős Botos Tamás váltotta a Tanti konyháján.
De vissza a jelenbe. Jövés-menésből tehát nem volt hiány az elmúlt három évben a Tanti háza táján, de ugyanez elmondható a La perle Noirról is, ahogyan több ízben írtunk is a séfmozgásokról.
Olvasta már korábbi cikkünket a témában? Tanti, Tama, Urban Tiger, La Perle Noir, mi újság?
Távol tartanánk magunkat a jósolgatásoktól, hogy merre visz tovább a 2017 év elején Michelin-csillagot veszített étterem sorsa. Mindenestre az irányváltás jól érzékelhető, ha csak rápillantunk az új ebédmenükre. Újítás, hogy reggeli lehetőséget is kínálnak, most pedig húsvéti brunch-csal jelentkeznek. Kíváncsian várjuk, mit hoznak ki a vállalt új vonalból, amelybe a reggeli omlett, a brassói aprópecsenye és a padthai is belefér.